Aprillis jõuab Eestis müügile uus automark – Abarth

Eesti linnatänavatel populaarsust kasvatanud Fiat 500 mudeli kõrval jõuavad alates aprillist Eestis müüki ka Abarth 595 võimsad väikeautod. Abarthi Baltikumi maaletooja Autobrava valis Eestis ametlikuks edasimüüjaks Autospiriti.

„Meie müükide põhjal on näha, et hoolimata eestlaste maasturi-lembelisusest, eelistavad paljud kliendid igapäevasteks sõitudeks hoopis kompaktseid linnaautosid. Usume, et väikesed, kuid samas võimsad Abarthi mudelid vastavad hästi tänapäeva linnainimese vajadustele,“ sõnas Autobrava tegevjuht Paulius Kudriavcevas.

 

Kudriavcevase sõnul hakkab Autobrava müüma kuue erineva konfiguratsiooniga mudelit Abarth 595, mis on autoentusiastide seas hästi tuntud.

„Abarth 595 on saanud ka arvukalt rahvuvahelist tunnustust. Näiteks kuulutati see viiendat aastat järjest Auto, Motor und Sport ajakirja lugejate poolt imporditud miniautode kategoorias parimaks,“ tõi Autobrava tegevjuht esile.

Abarth on Fiat Chrysler Automobiles’i (FCA) kontserni portfelli kuues kaubamärk. Alates aprillist on Abarthi autosid võimalik näha ja testida Tallinna Autospiriti Ehitajate tee esinduses.

Modus Gruppi kuuluv UAB Autobrava juhib kontserni Baltikumi kaubamärgiarendust.

Modus Grupp on rahvusvaheline ettevõtete kontsern, mis tegeleb peamiselt taastuvenergia (Green Genius), liikumisteenuste (CityBee), nutikate parkimislahenduste (Parkdema) ja sõidukite müügiga ning haldab autotööstuse kaubamärkide esinduste võrgustikku, kuhu kuuluvad teiste hulgas näiteks Porsche, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Bentley ja Maserati.

Muud Abarthi uudised

ESINDUSED

TALLINN

Müük / Teenindus:
I-V 8.00-18.00
VI- 10.00 – 15.00
VII – suletud

Ehitajate tee 122
Tel. 6 599 499
tallinn@autospirit.ee